Förare av bandtraktor

Vi söker förare av bandtraktor till Frölander Entreprenad och tror att du som söker redan är en van, erfaren och självgående förare av bandtraktor. Du har erforderliga yrkesbevis samt Vägverkets kravkurser. Om du har ytterligare relevanta förarbevis och/eller utbildningar så räknas det som en merit.

Arbetet kräver stor flexibilitet och du måste gilla att jobba självständigt och ta ansvar för "din maskin". Du har lätt för att jobba med både kunder, leverantörer och medarbetare. Eftersom arbetet ibland bedrivs på oregelbunden arbetstid så är du flexibel och tycker om att ta egna beslut under ansvar.

Som person är du självgående, noggrann och ansvarsfull. Du vill ha ordning och reda och är van att lösa problem. Du tvekar inte heller att arbeta utanför maskinen vid behov och gillar att arbeta både ensam och i lag.

För tjänsten krävs minst körkort B***

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till:
info(at)mkrholding.se
Märk din ansökan med Bandtraktorförare.

MKR Gruppen

MKR Gruppen är en av norrlands ledande entreprenadkoncerner inom maskinarbeten, med en total omsättning på ca 250 MSEK. Inriktningen är anläggningsprojekt inom väg-, järnvägs- och vindkraftsinvesteringar.

Copyright 2012-2014 NNG Entreprenad Frölander Entreprenad MKR Gruppen